Waar bevindt Gastouderopvang Carlijn, en hoe ziet de opvangruimte eruit?

Gastouderopvang Carlijn is gevestigd in Zevenaar wijk Zonnemaat op bijna steenworp afstand van de basisschool de Wissel.

De opvang vindt plaats bij gastouder Carlijn thuis en heeft een mooie speelruimte achter in de kamer waar kinderen vrij en onder begeleiding kunnen spelen. De ruimte heeft een speelkast waar kinderen vrij zijn om speelgoed te pakken. 
In de hoek is er een lekker lees hoekje gecreëerd waar kinderen zich kunnen verdiepen in een boek.

In de achtertuin hebben de kinderen genoeg ruimte om heerlijk te spelen, hij is helemaal afgesloten waardoor de kinderen niet kunnen weglopen. 
De achter tuin is voorzien van een houtspeelhuisje, afdekbare zandbak, schommel, glijbaan, wip, en loopfietsjes. In de zomermaanden met lekker weer staat er een klein badje om even heerlijk af te koelen. Er is voldoende schaduw te creëren om dan veilig buiten te kunnen spelen wanneer het warm is.

Gastouder Carlijn woont op ongeveer 15 minuten lopen van winkelcentrum waar soms kleine boodschapjes voor de opvang worden gehaald. En ongeveer 15 minuten lopen van de kinderboerderij.

En 5 minuten lopen van 2 speeltuintjes waar we ook soms tijd door brengen.

Hier kun je jezelf voorstellen en kort uitleggen wat je doet. Wat maakt jou uniek, hoe kun je je klanten helpen? Je hoeft niet veel te schrijven. Het is zelfs een goed idee om je teksten kort en simpel te houden - de meeste mensen lezen liever niet zoveel op een scherm.