Bevindingen 

Lees hier de bevindingen van enkele vraagouders die een stukje hebben geschreven over hun ervaring met Gastouderopvang Carlijn 

                                                    "

 Carlijn is een zorgzame vrouw die heel goed inspeelt op de gevoelens en ontwikkelingsmogelijkheden van onze zoon. We krijgen regelmatig leuke foto's. En ook adviezen die we toepassen bij de ontwikkeling van onze zoon. 
Wij bevelen Carlijn aan omdat zij ieder kind uniek laat zijn in zijn eigen ik, de warme aandacht die zij geeft krijgt ze ook weer terug van onze zoon. 
Elke keer als we weggaan krijgt ze een dikke knuffel en dat zegt al genoeg.
 
 Railey

"


Carlijn is een leuke gastouder die veel met de kinderen onderneemt. Gaat naar de speeltuin, kinderboerderij, winkels etc. Ondanks corona probeert ze zoveel mogelijk met kids te ondernemen. Mijn zoontje gaat er met plezier heen en vraagt zelfs op niet opvangdagen of hij alweer naar Carlijn mag gaan. Er wordt veel geknutseld, geverfd en getekend (te zien aan de dingen die mijn zoontje mee naar huis krijgt). Ze is zorgzaam, lief, consequent, behulpzaam. Kortom een leuke gastouder waar een kind met plezier heen gaat.

 Sem

"


Carlijn is een zorgzame en aardige gastouder waar mijn 2 meiden altijd met veel plezier naar toe gingen, ze hebben veel geleerd en natuurlijk veel genoten van de tijden bij Carlijn. 
Ik vind het jammer dat mijn kids er nu weg zijn maar ik raad haar zeker aan. Ook namens de meiden bedankt voor alles ! 
Bij opvang Carlijn worden kinderen in een huiselijke sfeer opgevangen. 
Door de huisdieren die daar aanwezig zijn, leren de kinderen meteen omgaan met dieren.
 
 Mackenzie en Novalyn   

 "


Mijn zoontje, C., zat precies in een fase dat hij graag het effect wilde zien bij het trekken aan een staart, of het bang maken van de kat. Carlijn springt hierop in en leert hem dat we anders met dieren om gaan dan hij nu doet. Uitstapjes worden ook gemaakt. Naar de kinderboerderij, of een boodschap doen is niet vreemd. Als ik met de kinderen binnenkwam, toverde mijn dochter meteen een grote glimlach op haar gezicht. Hieraan kon ik zien dat ze het erg naar haar zin had. Maar het meest fijne bij de opvang vond ik toch wel de flexibiliteit van Carlijn zelf. Soms belde ik de dag ervoor op of de kinderen wat eerder konden komen en het was nooit een probleem. Trouw schreef Carlijn het dagboekje van de kinderen elke dag, dus ik kon zien wat de kinderen gedaan hadden en hoe ze zich gedragen hebben. Carlijn, bedankt voor alles! 

Groetjes Ingrid en een knuffel van C. & E. 

"

Hallo,Mijn naam is Deborah en ik heb twee dochters Laeela en Iaera. Zij gingen geruime tijd naar gastouder Carlijn toe. Daar gingen ze altijd met veel plezier naar toe ze leerden veel dingen en konden gezellig met de kindjes spelen. Ook maakt Carlijn gebruik van Kiki enorm leuk en leerzaam zo merk ik aan de oudste Laeela dat ze al veel dingen weet wat ze bij Carlijn geleerd heeft en ze gaat nog maar sinds eind januari 2018 naar de basisschool. Carlijn is een echte aanrader ze denkt mee is erg flexibel en staat altijd klaar voor een praatje. Ze is geduldig behulpzaam en lief voor de kinderen. Omdat helaas onze jongste allergisch bleek te zijn van huisdieren moesten wij helaas afscheid nemen bij Carlijn.Toch wil ik jou Carlijn onwijs bedanken voor de goeie zorgen voor mijn meisjes! Je luisterend oor en je flexibiliteit! Ga zo door je bent een topper! 

 Groetjes en veel liefs ,  Deborah de moeder van Laeela en Iaera.

"


Carlijn is een lief, zorgzaam, betrouwbaar en consequente gastouder en mijn vrouw. Ze is al meer dan 8 jaar gastouder en doet dat nog steeds met plezier en alle liefde. Ze verzorgt uitstapjes naar diertuin, speel gelegenheden en of kinderboerderij, gaat ook vaak boodschapjes halen met de kinderen. Carlijn ontwikkelt zich door middel van workshops en cursussen vanuit diverse organisaties het hele jaar door.
 
 Vader van Elize en echtgenoot van Carlijn